Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt att vara snäll när man blir strypt

Den dunkande kontrasten spänner i mitt huvud.
Med de flesta ögon skådat- en frigjord suck i nattens sol.

Ett vinterlandskap vaggandes i vårsolens stämma.
Smyckad i olivgrön kristall.

Den välbekanta doften som sällan sviker ditt hjärtas bön.
Handen läggs mot den röda pumpen allteftersom deras ljud objudit tränger in
i ditt liv.

Då mörkrets kalla viskning ljuder utanför ditt rum håller du kvar tanken som så länge existerat.

Pennans liv stärker ditt livsband då en främling träder in och förvränger.
Där i det lilla rummet i universum existerar då blott din egen historia.


























Jag försöker att vara snäll.






Fri vers av Moonwater
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 17:05



Bookmark and Share


    Tazara
Du verkar snäll. Du ler alltid mot mig och säger några vänliga ord. Vad mer kan man kräva av en medmänniska?
Texten var lite för djup för mig, måste koncentera mig och läsa en gång till...
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater