Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kallt

 

Och hur vi brukade
skratta
Minns du?
Alla de gånger
vi fnissat
som två små barn
åt något vi sagt
åt något förbjudet
Framförallt brukade vi
skratta

Och hur vi brukade
se på varandra
Minns du?
Kärlek i blicken
du vet
när det
tindrar
gnistrar
lyser
Framförallt brukade vi
se varandra

Och hur vi brukade
prata
Minns du?
Nätterna igenom
ingen sömn
Djupa samtal
heta diskussioner
Framförallt brukade vi
prata med varandra

Och hur har vi det idag?
Vet du?
Nej, klart du inte gör
hur skulle du kunna
när du
likt mig
stelnat
och sakta
börjat frysa
till is




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 23:15



Bookmark and Share


  Louise. J
Jag vet inte vad jag ska skriva. Men dikten är verkligen bra. Jag är mål lös. Asså.. Den är så himla bra. Ja.. det är verkligen bra ;)
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart