Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett hål...

Jag har ett hål
i mitt bröst

Cirka en centimeter
stort
men ganska
djupt

Ur cirkeln
pulserar rött
blod

Har inte orkat
lägga förband
tjänar ingenting till
Vet ändå att
du kommer smygande
lossar på tejpen
när jag sover
lika bra att
låta bli

Du säger jag är svag
som inte orkar kämpa
genast ger upp
Kan inte annat än hålla med




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-14 23:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
mentalt blod ur bröstets källa
2008-06-02

  Manal
en text som jag tror många kan känna igen sig i, alla är vi svaga på något vis.
2008-05-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Ibland förväntas det att livet ska te sig annorlunda, men den bistra sanningen är att det inte alltid är så lätt.
Tycker du har fått fram en fin sanning och tänkvärda ord /B
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart