Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effekt...

Möter nya dagen
panna mot kind
hand vilande mot bröst

Under tunga täcken
förmeras värmen
två kroppar vävs till en

Nyvaken, men tillfreds
vill stanna alltid
Men hör egna läppar säga:

- Kan du ta hundarna
så gör jag frukost,,,




Fri vers av ÅsaLena
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-12-16 19:03



Bookmark and Share


    Sony
Mysig inblick i en alldeles vanlig dag?!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena