Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är skriven ur min systersons synvinkel.Ibland tycker jag mej kunna "läsa" sorgen i hans ögon...(denna skrevs kort efter "Min syster" - finns bland mina dikter )


Pappa, var e du?

Pappa...

var va du när jag ropa efter dej på natten
var va du då jag stötte mej för att jag sprang efter
den lilla katten
var va du när jag ville ha plåster på såret
var va du när vi skulle klotta i geggamojan om våren
var va du då jag fyllde två , re´n
vet du om att jag har alla tänder re´n
var va du då jag lekte med min nya bil
var va du när jag ville visa mina miner o mitt spex-smil
var va du när mamma o jag skratta åt mej
vill du inte va me om de´ pappa , säj?

var va du när mamma va så lessen så
var va du när jag försökte trösta henne då
var va du då mamma hade ont den natten
jag sov o visste inget alls den natten
var va du då min lillebror kom
var va du då jag skulle hälsa på honom första gång
var va du när jag ville i din famn
var va du när mamma o jag tog lillebror
på sin första promenad i vagn
var va du när vi va så stolta o så glada
vill du inte dela det me oss pappa , svara...


Pappa...

var e du ?




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 779 gånger
Publicerad 2005-05-16 20:36



Bookmark and Share


  Malin Rapp
gråt, den berör
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon