Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKATOR!


Skator, vem gillar skator mer än jag?
Skator som håller undan usla katter,
skator som lever som en levnadskonstnär,
skator som överlevt allsköns besvär.

Intelligenta fåglar,
vem gillar egentligen skator?
Vem gillar skator mer än jag?
Jag gillar skator…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-12-21 11:17



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Hej,
nej detta var inte så illa ment! : )
(Katten är beundransvärt fristående och en smart överlevnadskonstnär tycker jag)
2008-01-15

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Skator är fina. Men säg inte usla katter, är du snäll. Mitt hjärta blöder!
2007-12-21

  Aurelio
Visst är skator vackra, men tyvärr har de av alla sångfåglar den bedrövligaste sångrösten!
2007-12-21

  Nils Sondefors
Re: Kråkor!

Tur att vi inte alla ser lika på tillvaron! (Vad tråkigt livet hade blivit då! - förmodar jag...)

: )

Tack för dina rader.
2007-12-21

  Cris
Mycket vackra fåglar faktiskt. Gillar skator gör jag nog :-)
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors