Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gul jod!

"Fridens liljor månde blomma över edra huvuden"

sades det när jag var barn

det är den önskan jag vill ge

till er alla idag

samt

"må era kameler aldrig sakna vatten"

och därtill

"måtte era fienders skägg

växa inåt

och klia förfärligt!"

 

Gul Jod! 




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 934 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2007-12-23 15:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
intet nytt under kjolen tydligen, aldrig trodde jag väl att min julhälsning från 70-talet och framåt skulle sprida sig, att ett flertal tog del av den nu i dagarna är ju inget konstigt, men jag väntade mig inte att någon skulle föra facklan vidare med att högljutt ropa ett \'Gul jod\' även till egna läsare... men jag antar att överraskningarnas tid icke är förbi, riktigt än
2007-12-24

  Marreb
Gul jod till dig oxå!
2007-12-23

  Lena Krantz VIP
Ha ha....fiendens skägg var kuligast!
Gul jod på dig själv!
2007-12-23

  Björn Karlsson
God jul
och tack

Mvh: Björn
2007-12-23

  Åsa Gustavsson VIP
Tackorna bockar och bockarna tackar!
2007-12-23

  © anakreon VIP
Tackar och resiprocerar!
Carl-Erik
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP