Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dialog är inte övertalning

I sandlådan kastar barnen sand

som fastnar i håret

kliar

 

där frodas smitta

rangordningen skärps

hackkycklingar föds.

 

Må det växa ogräs i alla våra sandlådor

gula maskrosor

och rävsvansar

så att vi som vuxna kan tala med varann

utan nedärvda spadar. 

 

Din tanke är värd något

om jag försöker förstå

och min om du.

 

Lyssna först. 

Alla har skäl bakom sina val.

Även jag. 




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-25 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP