Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västeråsnatt.

Efter två flaskor Madeira på en fleecefilt
på Lögarängens gräs blir han hennes.

Hon blev inte kär med flit förrän
morgonlamporna i city tändes

Förlorad i ögonen för att hon lät
honom sova med huvudet i knäet.

E18-stråkets apelsingula sken
Ramar in denna vackra scen.





Fri vers av Dan Linder
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-05-18 08:51



Bookmark and Share


  Mikkiz
som en filmscen.. vackert..
2005-09-01

  Rasmus Tegebjer
En underbar dikt om hur man på ett ganska ovanligt sätt kan finna varandra,... :)
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder