Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårshälsningen strax innan natten faller över oss

blir

att återbruk

är miljövänligt och bra

 

läs därför förra årets nyårshälsning

(som ligger bland mina "läs gärna-dikter")

den står sig än!

Välgång och lycka till er alla!

Vi hörs nästa år!

// åsa från Lund

 




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 21:24



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Bot och bättring
brukar följa
midnatts skål

men mitt löfte blir
att leva vidare
mitt liv så gott
jag förmår...
2008-01-01

  thyra
Gott Nytt År och hopp om snar bättring!
2007-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, Åsa.
På återseende 2008.
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP