Allt jag var - slängde jag bort

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag var - slängde jag bort




REA i lyckofabriken

Jag är mannen från lyckofabriken

allt du behöver, är att blunda

kom in min herre och dam

vi tar kontokort som betalning

för lycka,

som ni kanske redan vet?

 

Jag säljer allt,

mitt liv -  för en stunds lycka.

Jag är inte besviken,

jag är mannen från lyckofabriken

jag har ingenting kvar.

allt jag tillverkar

säljer jag.

 

Vi tar kontokort

som betalning

som du kanske redan vet?




Fri vers av fallen
Läst 775 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-01 03:15



Bookmark and Share


  opheliavampira
magnifikt skrivet
2008-03-11

    ej medlem längre
Starka ord och vacker text bra skrivet
2008-02-01

  Lyckohäxan Enediel
Hmm...den där lyckofabriken verkar inte vara ett bra ställe...
Men en attans så bra text!
2008-01-05

  Michaela Dutius
Stark dikt!
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Så länge eran värld ser ut som den gör
vill jag vara en som står utanför...
Jag är en arbetsskygg i er lyckofabrik...
(Ståålfågel)
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen