Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
do you have to let it linger


det flammar sorger i våra spår.




länge
trevandes
stod jag vid kanten

blickade
mot okänd avgrund







och jag föll
förgäves
mot flammande hav










älskling aldrig var jag så levande som då

















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 886 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-08 23:01



Bookmark and Share


    vide
smärtande vackert
2008-01-11

  issac.a.m
så vackert..
2008-01-11

  isabel louise
poetiskt vackert. tycker om sista raden mycket mycket!
2008-01-10

  Lena Renman
Hej
Javisst så är det, skyddslös fallande så lever man som mest. Mycket vackert, smärtsam och vackert
lena
2008-01-09

  Матрёшa
älskar det du skriver helt enkelt..

Jag älskar hur du lyckas, liksom nu, att knyta samman dom inledande orden med titel o text!
Det du skriver är känsla!
2008-01-09

  Fredrik P. VIP
mardröm och dröm
i gemensamt sceneri.
dramatiskt vacker
poesi!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP