Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet melodrama

 

jag hittar snart inga applåder längre och de misstag jag använt mig av går alla att läsa om i brottsbalk sju kapitel tre. vargarna jag ropade på visade sig vara en vinter, kall nog att söka värme i de djupaste av hålor. och du vet, har jag gjort det en gång kommer jag att göra det igen. jag lär mig aldrig. åren har givit mig den insikten. jag börjar bli gammal. så skratta. skratta. kan vi inte bara skratta. för helvete. lås in pojken och hans aldrig sinande får.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-08 18:48



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
vad då? jag fattar inte? är inte det typ vållande till annans död? nä jag får fråga esset...hur som så är det kul att se att du prövar nya saker...du e bra det vet du :)
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP