Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett äkta hjärta slår för dig



om du kunde ta emot mig
fast blicken gått vilse
gång på gång i mörkret

se att smärta skapar ord
som brännmärker själsband

släcker tusen eldars viljekraft

om du ville öppna upp
det jag motvilligt slutit

när avskedet stod framför oss

då kunde du tydligt se
förändringen
hur den vaknar
med nya ögon varje dag

känna avtrycken som vi lämnat
i varandra

du skulle njuta
av att känna ett äkta hjärta slå
så hårt så hårt för dig

falla svag för dess värme
som alltid fanns
men skymdes utav rädsla

kylan nuddade vid
där det smärtade som mest

tills ditt hjärta
inte längre slog för mig







Fri vers av devilsangel
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-13 14:20



Bookmark and Share


  aol
skymdes av rädsla bara där så sann poei hela dikten mästerligt framtagen känsla
2008-01-28

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2008-01-17

    nudel
Så vackert:)
2008-01-16

  issac.a.m
Helt underbart..
2008-01-13

    JJ VIP
Din fina diktarpenna beskriver det allra innersta, den kärna dit få når
och få lämnar... Vackra ord som ändå lyfter blicken lite tycker jag, liksom vågar se horisonten! Mvh. JJ.
2008-01-13

  "Silver" VIP
\"då kunde du tydligt se
förändringen
hur den vaknar
med nya ögon varje dag

känna avtrycken som vi lämnat
i varandra

du skulle njuta
av att känna ett äkta hjärta slå
så hårt så hårt för dig\"

Jag ser framåtrörelse, öppnande, positiv förändring, utveckling. Vackert och insiktsfullt skrivet, vännen!
2008-01-13

  isabel louise
gripande.öppet. hoppas din tvillingsjäl hör hjärtats bultande och tar emot dig!
2008-01-13

  Night Soul Woman
Woow!Vet du vad? Vilket sammanträffande!
Jag skriver en dikt med nästan samma innehål!
Vackert skrivet och formulerat:)*applåd*
Tack för läsningen!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel