Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luften är fri


aldrig ge beröm och uppmuntran,
ser du någon?
är du så fullkomlig
älskar du bara dej själv
en risk att leva som du
ställa krav
ironi i mängd
blandat med ständiga sänkningar
fullkomligheten personifierad
vad döljs bakom?
vem fick dej till detta?
du knycker energi
och ger vad?
jag kryper in i mitt skal
avvaktar
räds
går någon annanstans
och andas




Fri vers av jardan
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan