Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \"Humor för vår överlevnad\" (2005)


LÄR SOM DU LEVER


Lär ut din livskunskap,
lär ut hur du bör leva!
Detta känns viktigt
långt viktigare än att själv leva som du lär?

Lär som du bör leva,
låt inte din livserfarenhet dö ut.
Att lära som du lever,
långt viktigare än att själv leva som du lär?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 10:34



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Instämmer!
(...och tack för din kommentar.)
2008-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Vem kan säga att han till 100% lever som han lär?
Den personen är ingenting annat än en hycklare.
Den däremot som säger: OK, jag är inte perfekt, men om jag skulle vänta med att förkunna detta budskap tills jag blir det, så skulle jag aldrig kunna förkunna det...HAN eller HON har min fulla respekt.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors