Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT OGRÄSET VÄXA!


Var glad för vart strå som växer,
för varje ört som gror.
De är ett tecken på livets groende under,
tänk då den dag livet inte gror,
då själva livet inte härdar ut.

Då är undergången nära,
livet då tar slut.
Men vad är då ogräs?
det är just den växt som på platsen,
som på stället härdat ut.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 10:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett litet ogräs
här eller där
är ingen misär,
men om, det inte
kommer mer här,
då det, så är...
2008-01-17

  To
Om ogräset inte längre vill ta sig då är det verkligen illa för överlevnaden. Klipp inte gräsmatta så fort något grässtrå sticker ut. Funderar om det är det du menar med texten.
Fint skivet i övring trots eventuella missförstånd från min sida i slutet.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors