Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från \"Poesi för vår överlevnad\"


ISFROST


Sinnet tvekar
ögat rinner
tiden stannar
tomhet sprides

Ljuden ljudlöst tystnar
tomhet ökar
värme sinar
Elden värmelöst ser på.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 10:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu blåser visst
allt, så kallt,
man kan undra,
hur det med
förståndet, hos
människan är
ställt, det är ju den,
som på brasan
bränslet har hällt...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors