Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från \"Humor för vår överlevnad\".


IQ


Jag orkar inte längre
debattera med IQ 81
när jag själv tycks ha uppnått siffran 101
De fattar inte vad jag menar
och varför pratar de i ett?
Är de verkligen demokratins hopp
jag fattar ingenting.

Det känns som om jag själv
står kvar på siffran 81,
är det så illa?
jag räknar ju ännu
till mer än tio.
Nej,
jag fattar faktiskt ingenting!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-01-16 14:16



Bookmark and Share


    *Zenobia*
101 är en bra siffra....beroende på Person...
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors