Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU DUGER!


Mitt älskade barn
du duger, du duger så väl,
lämna dina höga krav
du skall veta att du duger
att du är bra precis som du är.

Mitt barn,
varför alla dessa internstadda krav?
du måste och skall veta
att du duger som du är,
så släpp dina höga krav!

Mitt älskade barn
du skall veta
att du duger så bra som det är
du duger, du duger
precis som du är…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-17 09:48



Bookmark and Share


  To
Härligt skrivet.
2008-01-23

  Lena K Nilsson VIP
Sådana fina och bra ord!!
2008-01-17

  Nils Sondefors
Ja, du har så rätt!

Tack för de fina raderna...

Nils
2008-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt på alla sätt!
Alla barn, på våran
jord, hade behövt,
på höra, dessa:
Goda ord!,
2008-01-17

  Cris
..ja
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors