Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva på hoppet?


IMSE VIMSE


Imse Vimse klättrar ännu på
regnet spolar
vinden viner
Imse ger ej upp

Imse klättrar
klättrar upp på tråd
tunn tråd är den
men han klättrar ändå på.

Klättra, ge inte upp,
klättra, klättra!
Så länge som du klättrar
finns där ännu hopp…

Imse Vimse klättrar ännu på
regnet spolar
vinden viner
Imse ger ej upp

Imse klättrar
klättrar upp på tråd
tunn tråd är den
men han klättrar ändå på.

Klättra, ge inte upp,
klättra, klättra!
Så länge som du klättrar
finns där ännu hopp…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 11:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, där ser man
om man kan
och kämpar på,
så kan det, gå!
Så Du, försök
igen, då!!!!!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors