Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra själsliga band



din oro är genomträngande
smärtan så naken och darrande
i tystnad ställer du öppna frågor
om jag ännu finns för dig

rädslan syns så väl i dina ögon
din hand har längtat
efter min omtänksamma beröring
trygghet och närhet starkare än allt
av lojalitet och evig kärlek

även när min blick
är dimmig utav mörkret
och stormarna river upp mitt försvar
när vilsenheten är det enda tydliga
som syns i mina steg
så finns jag ändå kvar

när jag för ett ögonblick
tappar all min styrka
och inte räcker till
när jag inte kan kämpa
och inget förändra
finns ändå kraften kvar
i våra själsliga band




Fri vers av devilsangel
Läst 443 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-17 14:28



Bookmark and Share


  Fanny2
Väldigt vackert skrivet om band mellan själar!!!!
Kram L.
2008-02-06

    Bodil Sandberg
Det här är så vackert och varmt att det fyller hela mitt hjärta..tack!!!
2008-02-06

  isabel louise
innerligt vackert och starkt berörande.
2008-01-25

    ej medlem längre
Underbar dikt, vackert med en intensiv o innerlig styrka, tack för läsningen!
2008-01-25

    JJ VIP
Själsliga band av styrka och uthållighet! Texten säger mig att det finns något djupare, något kraftigare än sinnesstämning och levnadsvilkor... något oföänderligt. Fin dikt djup och kraftfull! Mvh. JJ.
2008-01-22

  Lars Granlöf
Starkt budskap förmedlat på en behagligt sätt, med ett härligt flyt
2008-01-18

  Catrin
En väl förmedlad grundtrygghet i själsliga band bunden... snyggt, välformulerat och fantastikst roligt att se dig här!!
2008-01-18

    Maria Malm
Vackert skrivet, speciellt de två sista raderna.
2008-01-17

  Maria Zena Viklund
så starkt och vackert skrivet, kärlekens nakna skörhet!
2008-01-17

    snöö
En text fylld av starka känslor, om en kärlek som alltid kommer finnas där. Underbart skriven.
2008-01-17

  issac.a.m
Stark,poetisk och underbart...
2008-01-17

    ej medlem längre
Kraftfullt och fint!
Eloge!
2008-01-17

  Jan Linderoth
Min Ängel! Du är tillbaka! Och med samma, eller ny styrka!
Har du rest långt? Har du kommit hem?
I alla fall
Välkommen!
2008-01-17

  Lyckohäxan Enediel
Jättefint...de 2 sista raderna är så talande i sig. Snyggt!
2008-01-17

    Lindizz
Din fina text berör starkt. Tack för läsningen.
2008-01-17

    nudel
Vackert vännen:)
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel