Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROFYLLDHET


Midnattsblå färgnyans vid horisonten
solnedgång sedan länge passerad.
Lugn sprides över dälden
stillhet, tystnad

Tyngdlös tidlöshet
viskande i fonden.
Frid och rofylldhet
råder i din närhet.

Ingen ondska når dig
du kan andas ut.
Dina läppars fruktan
förbleknande vid gryning.

Morgonljus i sikte.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-18 09:09



Bookmark and Share


  karenina VIP
som en meditation. orden andas lugn och rofylldhet, tack.
2008-01-18

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fina och ja, rogivande ord...
2008-01-18

    Bodil Sandberg
Härliga rader du skriver ...känner mig förvisso härligt rofylld nu!!!!!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors