Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLITSFULL FÖRTRÖSTAN


Det lilla barnet tittar upp
ser på dig med tillitsfull blick
litar på dig
lägger all sin trygghet i din famn
Svik då aldrig!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-18 10:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sviker man då har man sabbat allt.
2008-01-18

  Michaela Dutius
Mycket sann och mycket vacker
2008-01-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
S å rätt
V isst, på alla sätt
I nte, går det an
K ära barnet svika
A ldrig, de orden,
S kulle Du upp, spika
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors