Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet för jag var där


det nalkas snöstorm nu Jonna
och jag sitter på ett tåg söderut

det var sånt vi brukade kalla för poesi
vi som aldrig tvekade
att blandas ut med alkohol
och billiga jävla tårar

jag vet inte om du fortfarande minns
tiden innan kullergator döda pirater
och en soffa

jag och hon han och du och nu
är vi fast med fingrarna
i någon annans tickande bröst

jag har hört att du hittade kärleken därinne
kan du inte berätta hur det känns

att födas ur ett ishak
och skratta sig lyckligt ovetande
om explosioner

stickor stickor och stål

ja du vet
det gamla vanliga


här nere är det fint

vi ses

/Daniel




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 762 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-18 16:05



Bookmark and Share


  sister mary
\"There are people I remember, in my life..\" Får lite Beatles vibbar. Tycker om texten, tågtankar att tänka när man har tid. Kanske har den har en musik som väntar på sig?
2008-02-07

    SillySiri
Skönt flöde hela vägen!
2008-01-29

  alvan
Underbart skön text som man bara flyter med i. Tycker om känslan den ger och den känns stark!
2008-01-24

  Sanchez VIP
jag tyckte om den här dikten, en fin och stark sådan
2008-01-22

  aol
grep tag i hjärtat
2008-01-21

  Elisabeth VIP
\"jag har hört att du hittade kärleken därinne
kan du inte berätta hur det känns\". Härligt!
Uppskattade snöstormen och tågresandet i början och hur \"berättelsen\" sen formar sig. Texten ger också fina bilder.
2008-01-21

  a h de v
inspirerande, tycker mycket om titeln, känns självupplevd, jag skulle ha kunnat vara jonna och för mig tyder det på en riktigt bra skriven text!
2008-01-20

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-01-20

  isabel louise
åh så bra skrivet! gillas mycket!
2008-01-20

  madinsane
fyfabian, broder daniel.
när jag läste din början, var jag såld..
jag kunde aldrig ana att fortsättningen skulle ta andan ur mig.
jag älskar, älskar, älskar den.
och namnet jonna. såklart.

*bokmärker, sparar och andas*
2008-01-18

  tom boreland
så jävla starkt
2008-01-18

  Jan Linderoth
Den kändes som en sång, en vemodig lågmäld mollstämd låt som du mumlar fram en sen natt. Härligt!
2008-01-18

  Catrin
En mycket gripande text som berör... gillar den här!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP