Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt kreativiteten flöda fritt.


Bella Donna sjung!

 


Idag ska jag skicka iväg
en virvel av varma kramar
och tusentals pussar!

Med min öppna famn
möter jag skyn . . .

mellan molnen
älvor dansar och
Morgan Le fay skrattar.

En fägring . . .
en fägring
fägringen!

 . . . och blixten möter hjärtat
ögonen lyser som aldrig förr
och ifrån handflatorna
öppnas den blå porten!

- Bella Donna! Sjung!
Sjung medan du kastar
den gyllene nyckeln

besegla detta slut!

Känn hur virveln närmar dig
bli ett med virveln!

Inte ska du dricka detta gift
som ditt öde bryggde!

Bella Donna . . .
hör hur stjärnorna nynnar
din melodi och låt
din kropp lyftas upp
och vaggas in i det
osynliga havet.

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-18 20:17



Bookmark and Share


  aol
jag blev helt betagen hur flödet bara ökar trumvirvlarna
dom sista tre verserna magnifiko
2008-01-18

  Ronny Berk
skönsäker poesi med fägringars älvadanser som virvelvindar...
2008-01-18

  DanSan
*****************************

En dikt helt i min smak, kanske en av
dina bästa du skrivit. Enligt mig så
skulle denna platsa på första sidan!!!

Det finns en sådan fin driven glöd i
detta verk som gör mig lyrisk . . .

Bella Donna tex är ju dubbelbottnat
dels en rogivande drog, dels en blomma
och dessutom det som beskrivs som
den sensuella kvinnan . . .

och hela universum omsluts här i detta
vackra stycke som förmedlar så mycket

. . . Ett mästerverk har du skapat med
denna detta underbara poem!!!

*BOKMÄRKES och APPLÅDERAS*
och sist men inte minst . . .
STÅENDE OVATIONER till dig vännen!
För detta är det bästa jag läst i år!!!

*********************************
2008-01-18

  Jan Linderoth
Lets Dance! Men det är nog bäst om du för!
2008-01-18

  Lars Granlöf
en dansant dikt
vackert
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt levande och längtande.
2008-01-18

  drakbruden VIP
Åh, tycker om den här....med vidgade ögon suger jag in dina ord om och om igen!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman