Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinkännaren



En historia som utspelade sig
på systembolaget i Simrishamn . . .

Postmästaren och brevbäraren stod där i kön
 postmästaren hade en lång vinlista som
brevbäraren såg och hävde upp sin röst:

 - Ja vin är gott, speciellt Brännvin!







Övriga genrer av DanSan
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 09:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
underbart
Dan
2008-01-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bränn-Vin...
den dikten
var fin, smakade
precis så, som ett
gott vin...
2008-01-20

  Michaela Dutius
Ett gott skratt gav dina rader- möten kan leda till både det ena och det andra.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan