" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




~ Avståndet mellan ögon och punkter räknades ut ~




*
Ljudet av ett nytt blad
som växer ut
.
Världssjäl och Nous
*
Innerlighets utflöde
.
Upplösningens stund
*
in mot snäckans mitt
 .
 .
 .
*
avstånd som aldrig har funnits
*
i öronmusslan pärlorna föds
och skrattet ekar
.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-21 15:46



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh så himla vackert skrivet! Svävande bilder med skön stämning!
2008-01-22

  Lars Granlöf
Din symbolik blir starkare och starkare.
Men framförallat bara vackrare och trevligare att läsa
Börjar inse att jag måste ta fram Lyrikanalysboken för att riktigt förstå, du är på väg att bli klassisk.
Men vad är Nous?
2008-01-22

  © anakreon VIP
Åter en sådan där livsbejakande text som tröstar och stärker.
Tack.
Carl-Erik
2008-01-21

  Catrin
Så vackra poetiska rader, gillas!!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman