Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vinner den som har mest prylar?


När gick du igenom garderoberna och förråden senast? Jag gjorde det för inte så länge sedan och fick mig en liten tankeställare hur mycket skräp jag betalat för att flytta genom halva Sverige!

4 flyttlådor med diverse gammal datautrustning däribland 9 st uttjänta hårddiskar diverse fläktar samt 5 dåliga tangentbord och 2 st dataskärmar modell utgångna. I några andra lådor fanns diverse trädgårds attiraljer som inte har någon funktion längre . . . men hör och häpna i en låda fann jag vara fullastad med gamla räkningar från 80 och 90 talet (dock betalda) men va sjutton . . .

Jag betalade nästan 30 000 kr för flytten som säkerligen kunde ha blivit mycket billigare om jag hade sorterat och slängt allt onödigt skrot!

- Så mitt svar på frågan är nog att man förlorar ganska mycket på att samla på sig en massa skräp

PS . . . Nu är min konfirmationskostym och de där vackra knälånga läderstövlarna från 70 talet (helt nedslitna) slängda men ej glömda!!!. . .DS






Övriga genrer av DanSan
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 21:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
jooooooooo nog har man en förmåga att samla på sig...kom att tänka på när jag träffa gubben min och skulle flytta till honom...jag jobbade natt och han sa att han skulle städa mitt förråd medan jag sov...bra sa jag...men sen fick jag minsann veta hur mycket skräp han burit...först blev jag rädd...herregud om han slängt nåt viktigt...men det finns..inget..som jag saknar..hehe..så då så...du har skrivit om livet som det kan va ett i ett nötskal och du har gjort det så bra!!!!
2008-01-22

  Bjarne Nordbö
Synd, de knälånga stövlarna kunde jag lagt ett bud på...
2008-01-22

    *Zenobia*
9 hårddiskar.....!!!!!! jag behöver bara en.. :)
2008-01-22

  Lars Granlöf
Du vinner nog dan för att du har ett stort hjärta. Prylar eller ej.
Men varför har du sparat alal dataprylar?
2008-01-22

  Jack_iX
Skön reflektion ... jag har gått igenom sammlunda !
Men jag valde slänga o skänka !
Uppskattning ... hur mycket kubik vågar jag ej göra *S*

Allt gott ... men soklart vinner den som har mest prylar *L*
Men gäller ha kvalité på pryttlarna för de skall räkans !

Jag har ett glödande stift o bläck i min penna !!!

Synd på konfirmationskostymen ......... hmhmm !
2008-01-21

  Åsa Gustavsson VIP
\"slängda men ej glömda...\" Det var grejer det!
Ska också kasta såna minnen nu. Tack för puffen!
2008-01-21

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Blocket danne. Blocket.se :)
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan