Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2O


H2O en nyckel till liv
utan väte, utan syre
Tellus vore död

Väteproton något lättare
än dito neutron
detta faktum gav oss liv

Dessvärre också död kan skapas
av vatten utan syreatom.
Så handskas varsamt med vårt väte!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-01-22 13:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Pamflett
var kanske
att ta i, men
jag tänkte, att
folk borde bättre
bli, att vara rädda
om, det vi ännu
har, kvar...
2008-01-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vem vill ha en död
planet, ingen jag vet
Så Din pamflett, är
så rätt, folk borde
ändra levnadsstil
på alla sätt...
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors