Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är . . .

 


Det är hur
dina ord får
mina läppar att
röra sig utan att
öppna
 min mun.
Det är hur
 hjärtat stannar
och skippar en puls.
Det är då jag
 innerligt
känner.
Du vet, då
då du är dig själv
och blir mina ögons
 fröjd,
det är då min själ
sjunger och jag är
fri.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-22 23:56



Bookmark and Share


  aol
oj så sann så innerlig så ska det va så vacker poesi
så enkl om allava så inga problem i vår värld
2008-01-23

  Jack E. Gladh VIP
Ömsint fint skrivet.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman