Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR GLAD!


Du människa
var glad för var minut
var glad för livet
som var dig givet
var glad och andas ut.
Andas ut och andan i dig lever;
så andas ut,
andas ut och var glad




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 11:04



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
En god uppmaning...och påminnelse!
2008-01-24

  Aurelio
Jo tack, men jag måste nog få andas in också ibland. Annars kan jag aldrig andas ut...
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte vara glad på kommando.
Själv vägrar jag.
2008-01-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gör, som Nils S,
ta och sätt press,
på glädjens dress,
Även Du, vill väl
lysa, som ett
glatt: E*S*S!!!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors