Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Historia för vår överlevnad\"


HISTORIENS HARV


Historiens harv löper lätt
utplånar allt
värt att bevara.
Lätt löper den,
i den djupa mylla
som utgör vår forntid
vår samtid
och vår framtid.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-01-25 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors