Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rest in Pieces

 

Så var vi där igen

Scenariot

välbekant

nya aktörer

klassisk uppsättning

 

ett hjärta blottat

en som försmår

i jakt på mer

bättre

 

Hammaren som faller

i

ord

kalla

hårda

utan känsla

mot min själs städ

 

Mitt hjärta som krossats

 

denna gång

lappar jag inte ihop det

mer

ligg där dum fan

Rest in Pieces

sucker..

 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-25 14:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Urssnyggt ont
2009-06-28

  Anna Nickolausson
Ord som gör ont att läsa
2008-01-25

  charlotte hedendahl
Bra och fyndigt,trots att sårbarheten och uppgivenheten lyser klart!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP