Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isbergsteknikens förskönande mästare
Ernest Hemingway . . .



Vad som döljer sig under isberget . . . .



. . .är ca 90% och en stor eloge
till Hemingway som fick mig att
inse det helt utan att skönskriva
eller göra texterna för långa . . .

Hur besjälar man en fisk?
Jo genom att beskriva den
med sina egna känslor
så ger man den liv . . .
(Den gammle och havet)





Övriga genrer av DanSan
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 19:43



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
absolut för jag är ju fisk och besjälad*L*
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Man brukar ju tala om att symptom bara är toppen på ett isberg.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan