Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig dag

( Hey, come on let's get high! )

Funderar på att skippa matten i dag

Jag orkar inte

Mellan de skrikande människorna i korridoren

flyger tankarna i väg

Den kulturmärkta tegelväggen stänger in mig i tristess

En helt vanlig dag

Engelskalärarens röst skär som knivar i öronen

Jag längtar ut där ifrån

Jag längtar bort

SO-läxa, 20 sidor tills i morgon, skriftligt förhör, okej?

Nej inte okej just nu, Snälla inte nu...

Pratar självmord i ett mörkt rum på slöjden

Gråter osynliga tårar

Petar i den kalla fisken

Kväljningar

Orkar inte tänka på nästa dag kommer vara precis likadan

 




Fri vers av tatjana
Läst 579 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-28 19:17



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
jag gillar den jättemycket.
2008-12-24

  sara-alice
helt kär i första meningen, snygg kontrast
tycker mycket om

nu vet du det :)
2008-02-13

  Carola Zettergren
Fy,minnena kommer tillbaka!Jag HATAR matte!
Bra skrivet!
2008-02-05

  Amy
Så träffande, speciellt med väggen och Eva Soelberg ^^
Mkt bra skrivet, gillas!!
Från en som vet hur det är ;)
2008-02-03

    Göte Holmlund
berörande o spännande generationsskildring
2008-02-02

  aol
naket rakt va bra gillas
2008-02-02

    Cintia
Shit, vad bra! Den säger verkligen allting.
Let\'s get high!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana