Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 miles out of time

Snön faller

Oskyldig och vit

Snart svart av världens sorger

Med dina tårar i mina händer

håller jag om din sköra själ

Snön faller på oss

Oskyldig och vit

Snart svart av våra sorger

Snart röd av blodet från din trasiga själ

 

 




Övriga genrer av tatjana
Läst 778 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-09 21:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vi med den...
2008-06-03

  aol
vackert
2008-05-09

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-04-29

    Cintia
Oskyldigt vackert.
2008-04-14

  sara-alice
hurray!
den är jättebra och jag är kär i titeln :)
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana