Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper din hand



inväntar tålmodigt dina ögons förlåtelse
men inser att misstagen förintat oss

det känns i din frånvaro av ord
som aldrig blir sagda till förståelse

tala rakt ut från hjärtat
även om det bränner där just nu
om du vill att vi går skilda håll
kan jag inte hålla fast dig

uppvaknandet är smärtsamt
att inget är som förut
oavsiktliga snedsteg
lämnar ingen oskadd

spinner på en olycklig tråd
men låter inte tankarna gå vilse
in i den skog av tusen frågor
där du inte vill möta mig med svar
bara mer förvirring

så jag släpper din hand
men aldrig ditt hjärta
lämnar dig fri att läka









Fri vers av devilsangel
Läst 474 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-01-27 11:19



Bookmark and Share


  Ezo
Mycket stark dikt, äkta känslor. Fantastisk!
2008-02-04

  Lasseman VIP
Åh! min sköna.. du skriver alltid så att man gapar stort av igensägande och träffande!.. rakt i hjärtat.. staaaarkt min vän!.. kram..
2008-01-29

    Bodil Sandberg
Sköraste rader och ändå inte...att släppa handen..och i ödmjukhet önska helande och läkande under frihets vinge är även styrka och mod!!...du har fångat ett hjärtas slutande och öppnande hölje ...applåder!!!
2008-01-27

    sunnanvind
Bra skrivet med äkta känsla! Ibland måste man våga släppa...
2008-01-27

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och träffsäkert skrivet.
2008-01-27

  Maria Zena Viklund
underbart vackert smärtsamma ord som värker rakt in i mitt ömma hjärta!
2008-01-27

    ej medlem längre
En smärtsam insikt som känns igen!
Du påminner mig här om att vi har ett val, att lämna eller att behålla och trots att det är smärtsamt måste vi släppa taget då o då för att kunna gå vidare...
Mästerligt skrivet.
2008-01-27

  isabel louise
smärtsamt berörande och starkt!
2008-01-27

  Bjarne Nordbö
Var du tvungen att ge mej denna just nu. Jag som lyckets med att förtänga en del. Nu måste jag tänka igen.
Som pil rätt in i mej går denna och får mej att se mitt eget. Dina ord verklighetsgör verkligheten på ett förundeligt sätt. Storartat poetat.
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Berörande text!
Fångar upp.
Mycket stark!
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel