Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte förlåta dig längre stockholm.




du
har stulit min stad

alla gator gränder hustak
sjunger om dig





du
har stulit min stad

nu faller mina nätter hos dem
som aldrig mindes mitt namn



min stad
är förlorad


och jag
blir bara ytan

spegelsorgen
under broarna






















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 969 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-27 12:23



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Mm, vackert vemodigt..

Man får fundera men ka ändå luta sig tillbaka mot melankolin som både dikten o staden utsöndrar. omman inte kommer fram till nåt i tanken..
2008-02-07

  Sanchez VIP
stark dikt

de två sista raderna är en upplevelse i sig, ingen trevligt upplevelse kanske men trots det eller kanske just därför, en väldigt stark å gripande upplevelse
2008-01-28

  Johannes
Fantastiskt.
2008-01-27

  Rozhan
ååå stockholm.... kära du ...

så sorgligt vackert...
2008-01-27

  Sländan
Underbart vacker! Varje ord är en saga i sig.
2008-01-27

  Maria Zena Viklund
helt ljuvligt skrivet, applåder o bokmärke!
2008-01-27

  isabel louise
helt underbart vackert skrivet!
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP