Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katharsis baby, men du kan inte förstå.






min puls stannade där
dina fingrar blev kalla
din tunga hal
där dina läppar slöts


du
din artficiella existens
dina falska vidder



du förstod aldrig
du kommer aldrig förstå









jag är en sådan
som känner på riktigt












Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1269 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-01-28 22:55



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ta mej tusan, skriva kan du så det känns bruden. Mvg.
2008-02-03

  mbl
Mycket bra skrivet!
En applåd till dig!
2008-02-03

    sunnanvind
Mycket bra poetat!
2008-02-01

    Trast
Otur att träffa en sådan.
2008-01-29

    ....
mycket fint!!
2008-01-29

    Squire
Perfektion *bokmärke*
2008-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget!

Katharsis, ett tårarnas reningsbad.
2008-01-29

  Kim VIP
Ja visst är det frustrerande! Men ja tror män kan lära sig om de vill, det här med känslor...
2008-01-29

  Maria Zena Viklund
åh vad bra!!!

applåd o bokmärke!
2008-01-29

  Carlita
det är sådant som en del människor aldrig kan förstå, o det gör ont, samtidigt som man kan avlägsna dem ganska snabbt från sitt liv om man har tur, vilket du så så väl beskriver här

snyggt
2008-01-29

  Матрёшa
ÅH! kära nån hur lyckas du? Du beskriver en bitterhet med ljuvliga formuleringar.. Du skriver med så mkt känsla!
2008-01-28

  Carola Zettergren
Bra poetat!!!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP