Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm åtrå

Tanken på dej
värmer mitt blod
Det knuffas fram
pulserande
i mina ådror

fortare
ivrigare
varmare

Varje del av min kropp
får smaka min längtan
Den sköljer över mej
som havet smeker stränder
Åtrån virvlar i mej
Från sandvarma fötter
uti fingerspetsarna
som inte kan vänta
tills jag får hålla dej igen




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-05-26 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon