Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Dansans dikt: Nattens barn. Tack för inspirationen:)


Lys lite mera ikväll



Hjärtats blommande stjärna
Lys lite mera ikväll

Lys tills morgonsolens färger
färgar himlens duk röd

innan drakarna förvandlas till 
molnen runtomkring bergets topp.

Åh mitt hjärta!

Drakens andetag
får ej bränna
de nakna,
blomstrande
lotushjärtan
som öppnar
sina blad ikväll.


Lys lite extra denna kväll
tills denna natt nedtecknas
i livets pergament




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 388 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-02 00:03



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh så vackert!
2008-02-02

    Bodil Sandberg
Från första till sista ord flammar hjärtats längtan och själens ängslan !!!!!!En dikt som gripermig till fullo!!!!applåder!!!
2008-02-02

  aol
vacker poesi som man begärligt tar till sig
2008-02-02

  Jack E. Gladh VIP
Lysande poesi rakt igenom.
2008-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Lys tills morgonsolens färger
färgar himlens duk röd

Stor konst!
2008-02-02

  DanSan
****************************

Mmm . . . underbar text låt Aurora
ta dem i sin famn . . . . låt de lycko-
bringande drakarna ge lite hopp
där i kulturkrocken mellan det som
var och det som är . . . låt LOTUS . . .
blomman läka de sår som finns . . .
och hoppas att vi lever och lär!

*APPLÅD och BOKMÄRKES*

***************************
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman