Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje tolkning är lika värdefull:)


Penetrera mig (en rad)



med din blick, men vik aldrig av!




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 342 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-03 13:36



Bookmark and Share


  Antropofagen
en komprimerad lasertext som väger sanning.
2008-02-04

  Ola Rydberg
det finns få människor
som verkligen
kan se en in i ögonen
och inte
vika

de är värdefulla

skön kortis
2008-02-03

    Nattviol
tolkar som en äkta
Nattviol:

för när den är vikt
så går det
istället för att
det kommer....

gillar din rad!!
2008-02-03

  Patrick K
underbar rad!
2008-02-03

    *Zenobia*
viker inte en tum.... :)
2008-02-03

  DanSan
****************************

Hhahaha du underbara busekatt
vad vore inte poeter utan dig . . .
Den här frågan är inåtvänd alltså
som en pil i hjärtat . . .

och jag säger skön!!!

*APPLÅDER*

***************************
2008-02-03

  Bjarne Nordbö
I min tolkning, möt mej ärligt.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman