Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ni se mig?(experimentellt skrivning)

 

 "Jag finns här"

Kan ni se mig?
.
Glasväggar runtomkring
isoleringsrummet . . .

"jag finns här, kan ni se mig?"

Bedövande tystnad

av ekande,
förbipasserande
steg upplöses.

"Jag finns här kan ni se mig?"

Andetag
Andetag
Andetag

Se mig!

Dörren öppnades med
en enda tyst rörelse.

Jag är här
.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-04 18:56



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! jo då du syns så bra och dina texter hörs om mitt inre .. hör och ser du mina applåder! utan att slå isönder glasväggarna du finns och syns.. du är.. en stark individ och vacker själ.. du finns
2008-02-04

    *Zenobia*
jo då...jag ser dig... :)
2008-02-04

    Nattviol
någon såg...?

ekande tystnad
bedövande likgiltighet
osedd

människan ryser
vid blotta tanken..

; )
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman