Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en kär vän


Du fick mitt hjärtas fjäril att fladdra




Ett brev som tålmodigt väntade i inkorgen
att få öppnas, tankarna som ville få läsas
av mig från dig.

Ack du min käre vän, där öppnade du
ditt hjärta och besvarade min fråga om
 hur livet är nu förtiden för dig och
där bland de vardagliga problemen sa du
att i din ilska(för att du hade en datakrasch
och förlorade data med några timmars
arbete) bestämde du dig att tänka på någonting
vackert och skrev ett brev till mig.

Du förgyllde min dag och fjärilens vingar
smekte min själs kärna. Tusen tack!

Vi kommer sjunga någon dag tillsammans igen
när du kommer till min stad. Tack för att du finns
och att du är den du är.

Vi kommer sjunga tillsammans när det är vår
och du fick vintern att kännas som sommaren
för en stund.

Må gott tills vi träffas igen och sjunger
för oss och hela världen på vårt älskade
modersmål.

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 19:30



Bookmark and Share


  aol
så härligt längtansfullt vackert
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman