Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstaterande nonsens poem


Hunden hypnotiserad




. . . jagar sin svans . . .

Ditt omtycke refuseras
härmed allt kommer
revideras.

Pikar skickas tillbaks
omvända.
Korkarna räcker inte till
att flaskans alla hål fylla.

Nu får du smaken av dig
när du bemöter mig.

Ditt omtycke refuseras
härmed allt kommer
revideras.

Tyst vid hörnet sitter du . . .

Hej! Sitt inte tyst och säg nej!
Ge mig din hand, jag räcker min
men bit inte min hand för att
det är din som kommer blöda.

*Vooof!*


hunden slickar sin svans i sömnen . . .

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 17:43



Bookmark and Share


  Dilsewat
Populära hundar idag :)
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Att skicka pikar är väl vad vissa här sysselsätter sig med.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman