Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar som ibland sköljer över en..


Natten

I svartaste natten

ligger jag där hopkrupen
i ett hörn av mitt liv av
ondska och mörker

och jag lider och skådar
livets bildspel
för mitt inre
och sorterar det goda
i mörkret
och det onda med ljuset

och i mitt bröst inser jag
att jag söker balans och kraft
i mina energier
och ur mitt anletes svett..

föds harmoni och ro

att kunna klara av morgondagen




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 759 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-02-07 23:12



Bookmark and Share


  aol
djup tung sann så nära själen bravo lasseman
2008-02-12

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du beskriver varje natt för mig, tack för et5t hoppfullt slut, låt oss klara det tillsammans:)
2008-02-09

  Michaela Dutius
Nattens ångest som slutar i en ny dag- en slags födelse- väl beskrivet
2008-02-08

    Lindizz
livets bildspel och tankar, du förmedlar de så bra, och många känner nog igen sig i detta.
2008-02-08

    sunnanvind
Såna nätter är jobbiga...det förmedlar du på ett starkt sätt här vännen...
2008-02-08

  mare VIP
....eftertanke.....sorterande av tankar inför morgondagen....bra tankar....
2008-02-07

  Lyckohäxan Enediel
Ack ja...nätter kan verkligen snurra i gång tankar så där...bra skrivet och jag tror de flesta kan känna igen sig i det här!
2008-02-07

  Night Soul Woman
Underbara tankar:)
*applåd*Tack för en fin läsning
och ja, så är det nog,
\"att kunna klara av morgondagen\"
och njuta av stunden
då harmoni och ro föds . . .
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP