Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en samarbetsövning med jobbet på internat


Svårigheter att förstå varandra

Det gungfly som jag trodde var era underliga beteenden,
den kvicksand som jag skyllde er oförmåga att kommunicera
visade sig vid närmare eftertanke
vara mina alldeles egna tunga stenar
som jag släpat mid mig i ryggsäcken
där bakom ryggen, utom synhåll.

Mina egna dåliga erfarenheter
och min personlighet som formats
under många tillkortakommanden
och självpåtagna roller.

Insikt gör ont.
Kanske också gott.




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 20:27



Bookmark and Share


    eva m h
Jo insikter kan vara riktigt smärtsamma men riktigt viktiga för att komma vidare i livet!
2008-02-10

  Rachel Roth
insikt gör ont...hur sant är inte det?!
låter som något stort hände

även om smärtsamt
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Är internet ett internat?
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP