Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ohörda sång



Sanden rinner från timglaset
och varje sandkorn landar
med samma tyngd på mitt bröst
själen svävar och med uppsträckta
händer jag sjunger. Hör min sång!


Långt in i mitt hjärta
finns det en hemlighet
en hemlighet som har blivit
ett
ett med hela min existens
även om jag inte vågar säga
vad som i mitt hjärta finns
hela min kropp sjunger om
det.

Min existens, en hemlighet
En hemlighet som bara är

en självklar avbild av oss.

Långt in i mitt hjärta
Djupt in i mina ögon
speglas din figur

och varje rörelse ett vittne
om min kärlek till dig

Min existens en hemlighet
En hemlighet som bara är

en självklar avbild av oss.

Avståndet växer aldrig
i drömmarnas landskap
min ohörda sång en hemlighet
som bär drömmen av oss

Min existens, en hemlighet
Långt in i mitt hjärta
Djupt in i mina ögon
och varje rörelse ett vittne
Hör min sång . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 21:34



Bookmark and Share


  Dilsewat
Fint målat!
2008-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Every grain of sand (Bob Dylan)

Ja, vi bär våra hemligheter.
Ibland kan jag känna att jag vill basunera ut en del.
Men jag blir mer restriktiv nu.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman