Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskelycka

du stog på stranden
och kände min vittring
jag drogs mot dig
av hunger och nyfikenhet

när jag nappade på ditt bete
klammrade mig fast
drog du mig, sakta och försiktigt
nära intill dig

du visade stolt upp mig
för dina vänner
som beundrade och plåtade
mig vid din sida

när morgonen grydde
slängde du mig åter

jag var då blott
ett fotografi
i ett album
som ett bevis
på din

fiskelycka




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-30 14:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillade mycket.
2007-08-26

  Jiji80
Å fiskar med:P
2007-06-23

  madinsane
fyyy..
sådana fiskare borde få licensen indragen!
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP